Bezorgen

Thuis uit eten? Het kan bij Blink!

De afgelopen periode hebben we met veel plezier jullie thuis opgezocht met de mogelijkheid om thuis uit eten te gaan met Blink. Ondanks dat we jullie gelukkig ook weer bij Blink kunnen ontvangen, hebben we besloten om dit weekend ook nog te blijven bezorgen, zeker nu het zonnige weer nog even op zich laat wachten. 

Bezorgen is mogelijk op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Bezorgen = ontzorgen. Bezorgen is alleen in Zeist. Bestellingen boven de €14,95 worden gratis bezorgd. Onder de €14,95 worden er €3,00 bezorgkosten in rekening gebracht. Bezorgen is mogelijk tussen 17.00 en 20.00 uur.

Of kies je ervoor zelf langs ons restaurant te rijden om de gerechten af te halen. Beide keuzes zijn mogelijk. Thuis hoef je alleen nog maar zelf de kaarsjes aan te steken, de glimlach van Ron en onze collega’s erbij te denken en …genieten maar!

Bij het afhalen in ons restaurant vragen we u de instructies van het personeel te volgen en op de afgesproken tijd te komen.

Bestellen kan alleen telefonisch:

  • Telefonisch bestellen kan op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 14.00-18.00 uur op telefoonnummer 030-633893

7 dagen per week open vanaf 11:00 uur

  Volg ons op facebook

Adres

Slotlaan 274
3701 GW Zeist
info@blinkzeist.nl

Plan uw route >>